Planning

Kennismaking

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen. Dit vindt plaats bij u thuis zodat de tuin gefotografeerd en opgemeten kan worden. Er worden duidelijke afspraken gemaakt betreffende het ontwerpdossier en de prijs ervan.

Schetsontwerp

Dit is het eerste luik van uw ontwerpdossier. Dit ontwerp is meestal een ruwe schets waarbij planten en materialen aangeduid worden zodat u al een eerste idee krijgt van welke richting het ontwerp uitgaat (eventueel met enkele ruwe perspectieven). Afhankelijk van uw wensen en opmerkingen wordt dit plan verder aangepast.

Definitief ontwerpdossier

In het definitief ontwerp is alles gedetailleerd uitgewerkt. U krijgt een ontwerpplan, een beplantingsplan en een gedetailleerde prijsofferte. Indien nodig worden er ook matenplannen, technische plannen, elektriciteitsplannen… gemaakt. Een degelijk ontwerpdossier is een absolute vereiste om tot een mooi resultaat te komen. Wij beschikken over de meest recente computersoftware om uw project professioneel uit te werken en indien gewenst uw tuinplan om te toveren naar een levensechte 3D presentatie.