Stijl

De stijl van uw tuin hangt o.a. af van de vormgeving van uw woning, van de omgeving en uiteraard van uw wensen en persoonlijke smaak.

Onze ontwerpen zijn steeds sober en stijlvol zonder ons te willen vastpinnen op één welbepaalde steeds terugkerende stijl. Elke tuin is een uniek gegeven en samen bepalen we welke stijl het best geschikt is uit de oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden.

Wij geven alvast enkele voorbeelden.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Zelfs als u groene vingers heeft is het fijn om een onderhoudsvriendelijke tuin te hebben. De plantenkeuze, de materiaalkeuze en de vormgeving kunnen ervoor zorgen dat u met minder moeite méér van uw tuin kunt genieten.

Budgetvriendelijke tuin

De keuze van planten, de grootte ervan, de keuze van materialen… zijn budgetbepalende factoren.
Voor elk budget dienen steeds de juiste keuzes te worden gemaakt zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Dankzij de gedetailleerde prijsofferte weet u van tevoren steeds exact hoeveel alles zal kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Seizoensgebonden tuin

In de zomermaanden kunnen bloemen een leuk kleurrijk accent toevoegen aan uw tuin. Door een gevarieerde en doordachte plantenkeuze gebaseerd op een goede plantenkennis kan uw tuin er ook in de andere seizoenen steeds prachtig anders uitzien.
Mooie herfstverkleuringen, variatie in bladkleuren en bladgrootte maken van uw tuin het hele jaar door een veranderend schouwspel.

Kindvriendelijke tuin

Kinderen in de tuin wil niet zeggen dat uw tuin enkel uit gazon kan bestaan. Met de juiste indeling en plantenkeuze kan zelfs een kleine tuin zowel mooi als functioneel én kindvriendelijk zijn.
Een prachtige (degelijk beveiligde) vijver met visjes voor de kleine kinderen, een heuse boomhut voor de iets grotere, we kunnen alles voorzien.
Met de nodige creativiteit is een kindvriendelijke tuin meer dan alleen een grasperk met een schommel.